Burgergigant truer brystbombe med bål og brand

Den amerikanske burgerkæde In-N-Out truer brystbomben Abigail Ratchford med et sagsanlæg

Abigail blev særdeles kendt for denne bilvask

Da brystbomben Abigail Ratchford i februar lagde en 14 sekunder kort video på Youtube, fik de milkshaken galt i halsen hos burgergiganten In-N-Out.

I videoen optræder Abigail Ratchford i en i hvert fald ikke for stor bikini-top, mens hun først stryger pomfritter mod kameraet og efterfølgende lader hvid, flydende milkshake forsvinde ned i kavalergangen.

Hwy 55 blev erklæret konkurs 21. december 2015. Nu er den genåbnet i Kolding Storcenter. (Foto: Ekstra Bladet) Fødevarer Konkursramt burgerkæde er genopstået

Nå ja, og så er bordet fyldt med mad fra In-N-Out ligesom Abigail Ratchford har en In-N-Out-hat på hovedet. Noget, som man ikke umiddelbart fokuserer på ved første gennemsyn, men det er de ligeglade med hos fastfoodkæden.

Så nu har burgerkædens advokater sendt et brev til modellen, hvor de forklarer, at det vælter ind med klager, og In-N-Out er bange for, at kunderne skal tro, at det er burgerkæden selv, der har fået produceret videoen. I stil med eksempelvis Carls Jr., som gerne vil kædes sammen med det kvindelige køn.

Her kan du se Carl's JR.-kampagnen med danske Nina Agdal i spidsen

Intl. kendte Amerikansk burgerkæde chokerer igen

Og ifølge TMZ har advokaterne bedt Abigail Ratchford om at fjerne videoen med det samme. Sker det ikke, kan hun se frem til at blive sagsøgt.

Siden det familieejede In-N-Out blev grundlagt i 1948, er virksomheden blevet brugt til at sprede det kristne budskab - blandt andet på indersiden af krus, hvor der er trykt referencer til Biblen.

Der findes i dag 310 In-N-Out-restauranter i primært Californien men også Arizona, Nevada, Utah, Texas og Oregon. Kæden er ejet af Lynsi Snyder, som er eneste barnebarn efter Harry og Esther Snyder, der grundlagde In-N-Out i Baldwin Park i Californien.

Den barmfagre model har også givet den gas som Baywatch-babe

Carl's Jr. åbner i Aarhus til sommer. Om Paris Hilton, som har reklameret for kæden, dukker, vides ikke. (PR foto) Fødevarer Fedtet amerikansk burgergigant åbner i Aarhus

Lynsi Snyder strøg i 2010 i øvrigt ind som nummer 93 på Maxims årlige Hot 100-liste. Men det er en helt anden historie, som hun nok heller ikke er tilfreds med.

Abigail Ratchford har også lagt en lidt længere version af videoen på Facebook. Hun har endda fastgjort opslaget i toppen af sin profil, så det ikke rykker ned i takt med, at hun poster nyt. Så umiddelbart preller truslerne om sagsanlægget af på hende. Se den her:

41 kommentarer
Vis kommentarer