Fødevarestyrelsen lukker cateringfirma: Smid varerne ud

Kød fra cateringfirma ved Skive kan være sundhedsskadeligt. Fødevarestyrelsen har i dag overhældt det med destruktionsvæske

Uhygiejnisk og ulovligt catering på Viborgvej 26, 7800 Skive, bliver lukket af fødevarestyrelsen. Illustration: Fødevarestyrelsen
Uhygiejnisk og ulovligt catering på Viborgvej 26, 7800 Skive, bliver lukket af fødevarestyrelsen. Illustration: Fødevarestyrelsen

Snavset udstyr og inventar. Samlinger af gamle madrester, skidt og skimmel. Det fandt Fødevarestyrelsen hos et ulovligt cateringfirma nær Skive. Cateringfirmaet har produceret kød i lokaler, som Fødevarerstyrelsen frygter er sundhedsskadelige.

Udover bakterier fra uhygiejniske lokaler solgte cateringfirmaet kød fra dyr, som potentielt kunne være syge.

Fødevarestyrelsens rejsehold fandt en 'slagtet grill-gris', som hverken før eller efter slagtningen var under lovpligtig dyrlægekontrol. Om grisen var rask eller syg på slagtetidspunktet vides ikke.

Desuden gemte cateringsfirmaet også på rottegift, som rejseholdet fandt i et lokale, der havde tilknytning til dem, der blev fremstillet fødevarer i.

Det resulterede i en direkte lukning af den ulovlige forretning, som nu har fået hældt grøn destruktionsvæske over alle sine fødevarer.

Nu opfordrer Fødevarestyrelsen alle, der har handlet hos det ulovlige firma Preben Neess på Viborgvej 26 i Skive, at smide varerne ud eller aflevere dem tilbage.

68 kommentarer
Vis kommentarer