Gratis McDonald's: Betal din mad med kærlighed

Kvalmt eller kærligt? Burgerkæden lokker i ny reklame kunderne med gratis mad

Se reklamen her

Man kunne få den tanke, at der bag McDonald's verdensomspændende succes ligger en nøje funderet forretningsplan. Men enten er pengetanken fyldt op, eller også har ledelsen sat sig for at relancere kapitalismen i en sådan grad, at selv 70'ernes yderste venstrefløj må tænke 'helt ærligt'.

For penge er ikke ifølge fastfoodgigantens nyeste reklamefremstød ikke længere en nødvendighed, hvis du får lyst til at nappe et 'coinoffer', som det i øvrigt skal være usagt om forbliver på menukortet.

Betal med kys og kram
Kærlighed er nemlig ganske simpelt det eneste, McDonald's forventer af dig ved kassen eller Drive-in-lugen. I hvert fald, hvis man skal tro reklamen, der første gang blev vist under seermagneten Super Bowl (finalen i amerikansk fodbold, NFL, red.) natten til mandag dansk tid.

'Ring til din mor og sig, du elsker hende'. 'Fortæl mig, hvad du elsker ved din søn'. Og 'Et stort familiekram, tak', kan man bl.a. høre restaurantkædens medarbejdere udtrykke sig i videoen, der har kostet 30 mio. danske kroner at producere, alt imens formentlig ligeledes velbetalte skuespillere erklærer deres kærlighed til hinanden.

Beskidt trick: Sådan får du gratis McDonald's i drive-in'en

Som altid er der en hage, for intet er som bekendt gratis i denne verden - heller ikke på McDonald's. Det er således kun tilfældigt udvalgte kunder, der kan forvente at blive stillet over for reklamens generøse tilbud.

They're lovin' it
Budskabet kommer samtidig fra en virksomhed, der sammen med andre fastfoodkæder betaler deres medarbejdere, hvad der svarer til mellem godt 5.500 og små 10.000 kroner om måneden, ifølge tal fra New York Communities for Change.

McDonald's 'are lovin' it'. Spørgsmålet er imidlertid, om kunderne og medarbejderne jf. ovennævnte lave lønninger har det på samme måde.

Én dansker stensikkert ikke. Som Ekstra Bladet tidligere på dagen kunne berette, fik den 44-årige, udviklingshæmmede Janne Pedersen fra Falster kædens ubetingede næstekærlighed at føle, da hun i mere end fire måneder måtte skure lokummer på restauranten i Nykøbing - uden at få en eneste krone for det i betaling.

McDonald's udnytter retarderet kvinde

McD-boss, hvorfor snyder du en udviklingshæmmet?

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter