Kims stopper krydderi-lotteri

Komikeren Torben Chris gik i flæsket på Kims. Nu retter chipsproducenten ind til højre

Torben Chris' dundertale til Kims har båret frugt - eller nærmere krydderi. (Foto fra Facebook)
Torben Chris' dundertale til Kims har båret frugt - eller nærmere krydderi. (Foto fra Facebook)

I et åbent brev på Facebook rettede komikeren Torben Chris i midten af januar en skarp kritik mod Kims og de gule Snack Chips, hvor han opfordrede chipsproducenten til at stoppe ’dette Chips lotteri, hvor der er gevinst i hver 4. pose. I kalder det: "sulten for sjov", men for os er det alvor’.

Hvis Jehova ikke kunne se alt, havde Janelle og Matthew Jones måske beholdt pengene. I stedet fik Janelle fem gratis menuer. (Privatfoto og Google Maps) Samfund Bestilte en burger - men fik noget helt andet

I brevet skriver Torben Chris:

’Kære KIMS, vi er mange, der føler en kæmpe glæde når vi en gang i mellem åbner en pose af jeres dejlige gule snack chips, og posen så er ekstra krydret. Der er ikke noget bedre, end når alle chips i posen er helt røde af krydderi i bølgerne.’

’Hvorfor kan alle poserne ikke være sådan? Vi vil have vores snack chips skam røde, som en menstruerende russisk kvinde på arbejdernes internationale kampdag!’, lød det fra den krydderikåde komiker.

Samfund Jo, svulmende bryster virker faktisk

En opsang, der har fået over 10.000 likes på Facebook, og - ikke mindst - har fået Kims og marketingdirektør Anne With Damgaard til at reagere.

- Var I klar over, at krydderimængden kunne variere?

- Vi er i hvert fald blevet gjort godt og grundig opmærksom på det nu.

- Vi vil nu se på, hvordan vi forbedrer processen, så vi kan få fordelt krydderiet bedre, og alle får den optimale chipsoplevelse, siger Anne With Damgaard til Ekstra Bladet.

I Venezuela må McDonald's-kunder kigge langt efter 'papas' og i stedet nøjes med 'yucas' og 'arepas'. (Foto: AP og PR) Fødevarer Pomfrit-krise breder sig

Torben Chris hæfter sig ved, at vi skriver 2015:

- Krydderier bliver ikke fragtet på fregat fra Fjernøsten længere. I skal ikke sådan spare, skriver han.

- Hvordan kan krydningen gå så galt?

- Det foregår i en stor tromle, hvor krydderiet drysser ned på snackchipsene. Nogle gange kan enkelte chips så gemme sig ude i siden, så de ikke får så meget. Andre gange får de lidt ekstra, forklarer Anne With Damgaard.

- Så I krydrer ikke chipsene forskelligt med vilje, så man skal købe fire poser for at få én med ekstra krydderi?

- Nej, det gør vi ikke. Det er for at lave sjov - vi tager processen meget alvorligt.

Samfund Ekspert: Denne reklame virker ikke

Torben Chris foreslår, at Kims begynder at producere en ekstra-krydret udgave, som de så kan tage lidt ekstra for.

- Har I overvejet at lave snackchips med ekstra krydderi?

- Nu vil jeg være meget ked af at afsløre kommende produkter, men måske man skal kigge efter os i fremtiden, lyder det krydderipirrende fra Anne With Damgaard.

0 kommentarer
Vis kommentarer