Konkursramt burgerkæde er genopstået

Tidligere Hwy 55-medarbejder har grebet stafetten og genåbnet den konkursramte burgerkæde

Hos Hwy 55 kan du få en burger på halvandet kilo gratis, hvis du kan spise den på en halv time. Se her hvordan det gik, da Ekstra Bladet forsøgte sig. Det var under de glade dage på hovedbanegården i København. (Video: Jonas Ryefelt)

Burgerkæden Hwy 55 (udtales: 'Highway Fifty-Five') blev trukket godt og grundigt ned i salatmayonnaisen, da de sidste år åbnede restaurant nummer to på Københavns Hovedbanegård.

En alt for dyr investering for den ellers i Kolding Storcenter så succesrige amerikanske kæde, der blandt andet kan byde på en halvandet kilo tung monsterburger.

Læge advarer mod ny voldsom burger

Det kørte godt - i Kolding
Men nu er konkursen fortid og Hwy 55 er genåbnet i Kolding Storcenter.

- Vi har ikke tænkt os at gøre ret meget anderledes, for den her restaurant kørte som sagt godt. Det var et problem med den de havde ovre på hovedbanegården, hvor omkostningerne var lidt for høje. Det gjorde, at de - i og med at det var samme selskab - var man nødt til at lukke ned med begge to, fortæller Kim Carøe i et interview med TV Kolding.

Kim Carøe står bag genåbningen af Hwy 55. (Skærmbillede fra TV Kolding)
Kim Carøe står bag genåbningen af Hwy 55. (Skærmbillede fra TV Kolding)
 

Fra Big Food til burger
Kim Carøe er uddannet kok og har arbejdet en del år for Dansk Supermarked med blandt andet Bistroen, Big Food og lanceringen af en amerikansk burgerkæde, Carls Jr. Han arbejde for Hwy 55, da kæden blev erklæret konkurs.

- Jeg synes, at alle gjorde et fantastisk stykke arbejde her i Kolding Storcenter og ønskede egentlig ikke, at de skulle lukke. Så det kom som et chok for mig dengang, da de meddelte, at de var gået konkurs. Så derfor syntes jeg helt klart, at der skulle arbejdes for at genåbne den, fortæller Kim Carøe til TV Kolding.

Ny burgerkæde går konkurs

Vil gerne udvide
Han er ikke blevet skræmt af konkursen, og kan sagtens se Hwy 55 åbne andre steder.

- Vi kigger på nogle forskellige lokationer her i området og kan sagtens se for os, at der kommer én mere i år. Men lad os nu se - vi har ikke behov for samme tempo som de tidligere ejere. Vi tager det stille og roligt, og pengepungen skal også følge med, siger Kim Carøe.

Hwy 55 genåbnede i Kolding Storcenter 15. marts.

Kæphøj EB-journalist tester ny monster-burger