Myndighed afslører mystiske dyrearter i Ungdomshuset

Eksperter har observeret en forekomst af udefinerbare dyr i Ungdomshuset på Dortheavej i København

Der var udefinerbare dyr i det beskidte ungdomshus på Dortheavej, hvor de unge heller ikke kendte reglerne for nedkøling og opvarmning af mad. Foto: Polfoto
Der var udefinerbare dyr i det beskidte ungdomshus på Dortheavej, hvor de unge heller ikke kendte reglerne for nedkøling og opvarmning af mad. Foto: Polfoto

Det er nok de færreste, der havde forventet, at hygiejne-eksperter fra Fødevarekontrollen ligefrem ville finde klinisk sterile forhold i Ungdomshuset på Dortheavej i København Nordvest.

Der var da også ganske beskidt, da Fødevarekontrollen for nylig dukkede op på et uanmeldt tilsyn, så de unge rebeller fik et par bøder og en rasende smiley.

'Forekomst af udefinerbare dyr'
Men få havde formentlig forudset, at de tilsynsførende ligefrem ville finde ’udefinerbare dyr’ i huset, men det gjorde man altså den 20. april. Det fremgår af et myndighedsdokument – en kontrolrapport - som blev offentliggjort tidligt mandag morgen.

’Der står i mellemgangen tæt ved køkkenet en funktionel kummefryser med tydelig skimmelvækst i bunden og på siderne, samt to køleskabe, hvor der er en forekomst af udefinerbare dyr,’ skriver Fødevarestyrelsen.

Ungdomshuset beboere fik dog ikke kritik for at hvidevarerne var angrebet af skimmelsvamp og mystiske dyrearter, for de unge oplyste, at fryseren og køleskabene tilhørte nogle andre.

Ekstra Bladet er i kontakt med Fødevarestyrelsen, som arbejder på at offentliggøre sit bedste bud på, hvad det er for en type dyr, der er oberserveret.