Annonce:
Annonce:

T. Hansen-direktør: Vi er nogle banditter

Direktør for T. Hansen Bent Jensen nægter først ethvert kendskab til de afslørende e-mails, men vender på en tallerken

Bent Jensen har hidtil nægtet ethvert kendskab til den ulovlige camouflering af farligt fyrværkeri, men Ekstra Bladet omfattende dokumentation har nu tvunget direktøren til at indrømme, at han står bag. (Foto: Scanpix/Claus Fisker)
Bent Jensen har hidtil nægtet ethvert kendskab til den ulovlige camouflering af farligt fyrværkeri, men Ekstra Bladet omfattende dokumentation har nu tvunget direktøren til at indrømme, at han står bag. (Foto: Scanpix/Claus Fisker)
Annonce:
Følg Forbrug
Annonce:

Da Ekstra Bladet tropper op i den jule-øde lobby i T. Hansens hovedkontor i Middelfart, nægter Bent Jensen i første omgang at kende noget til fyrværkeri-ompakningen, som billederne viser.

– Vi har haft en person derude, som vi desværre har måttet politianmelde, som har stået for det. Siden i fredags har jeg prøvet at få fat i kineserne derude, men der sker ingenting. Så det er jeg meget interesseret i at se, det, du viser mig her, siger Bent Jensen.

– Så det er helt nyt for dig, det der foregår på billederne?

– Fuldstændig!, siger direktøren.

Han har lidt sværere ved at forklare de mange mails, som kommer på bordet. Specielt da det er en mail fra ham selv angående forfalskning af et SIK-nummer, der bliver hevet frem.

– Jeg skal lige se, at jeg har den her mail i mit system, hvis jeg skal være helt ærlig. Lad mig lige sige det. For det der, det vil jeg godt stille mig tvivlende over for, siger han til Ekstra Bladet.

– Fordi du mener, der er en mulighed for, at det kan være forfalsket, det her?

– Jeg siger, at jeg skal bare tjekke, at jeg har den her mail i mit system. Det, tror jeg, er det vigtigste, jeg kan sige omkring det lige nu, siger Bent Jensen.

Han lover at give os et uddybende svar senere, når han har vendt de lækkede mails med de andre indblandede.

Ren tilståelse
Da Ekstra Bladet dagen efter igen får kontakt med den tydeligvis nedslåede T. Hansen-direktør, slår han over i en ren tilståelse. Han erkender, at firmaet har været ’nogle banditter’, og at der ikke er andet at gøre end at påtage sig ansvaret for ompakningen af batterierne. Sine øvrige udtalelser sender han pr. mail.

– T. Hansen har importeret samme batteri (Kansas City, red.) med en ny label, og nu hedder batteriet Flames of Passion. De nye labels er monteret på fyrværkerifabrikken i Kina med T. Hansens vidende, og på foranledning af T. Hansen. Vi har efterfølgende sat batterierne til salg i Danmark, lyder indrømmelsen.

– T. Hansen beklager det skete og den tankeløshed, som ligger til grund for handlingen, og vi har allerede taget skridt til at fjerne de ikke godkendte batterier fra markedet, fortsætter han.

Batterierne er nu trukket tilbage fra markedet, og T. Hansen har indrykket annoncer i en række aviser for at få dem tilbage fra forbrugerne. Har man købt batterierne, kan man få pengene tilbage eller få dem byttet, lover han.

– Vi beklager det skete og har truffet foranstaltninger, som gør, at det ikke kommer til at ske igen. Vi skal understrege, at alt andet fyrværkeri, som sælges fra T. Hansens fyrværkeriudsalg er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen, siger Bent Hansen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: