Din telefon afslører dit sexliv

Android-brugere er løse på tråden. Og iPhonebrugere har affærer med deres kolleger. Det afslører en ny - helt uvidenskabelig - undersøgelse

Androidbrugere er løse på tråden. Det viser en ny - uvidenskabelig - undersøgelse. iPhonebrugere er næsten lige så meget fremme i skoene, mens Blackberry-folk er mere anstændige. (Foto: Colourbox)
Androidbrugere er løse på tråden. Det viser en ny - uvidenskabelig - undersøgelse. iPhonebrugere er næsten lige så meget fremme i skoene, mens Blackberry-folk er mere anstændige. (Foto: Colourbox)

Det er sikkert ikke repræsentativt for noget som helst. Men det canadiske datingsite Match.com har lavet en undersøgelse på deres site blandt 1068 singler. Og her var tendensen klar: Ejer du en Androidtelefon, har du højst sandsynligt også sex på første date! Du er i hvert fald mere klar på det end singler, der bruger andre styresystemer. Det skriver avisen The Vancouver Sun.

iPhone 5 kommer til sommer

Resultaterne af undersøgelsen viser os, at 62 procent af de singler på datingsitet, der bruger Androidtelefoner, har haft sex på første date. Til sammenligning har 57 procent af iPhonebrugerne sex ved første møde - og for de anstændige BlackBerrybrugere er det blot 48 procent. Tallene er stort set ens, når det kommer til engangsknald - også her er Android-brugerne de mest frigjorte, mens iPhonefolket ligger lige bag dem. Og Blackberry-brugerne er også her de pæne, hvor under halvdelen har lavet en 'one nighter'.

Nu kan du få side9-pigen på din iPhone

Gerne sprut, men ingen sex
Men det er ikke kun ved villigheden til hurtig sex, at Android-brugerne skiller sig ud. De er også det folkefærd, der er mindst villige til at starte et seriøst forhold op, afslører sitet. Til gengæld indgår folk med iPhone oftere et forhold med en kollega.

Også folk med Blackberry indtager en førsteplads - men dog i en noget mere kedelig kategori. De er nemlig - med 72 procent - den gruppe, der er mest villige til at drikke alkohol, første gang de går på date.

STORTEST: Her er den bedste smartphone med tastatur

Undersøgelsen gav dog ikke svar på, om singlerne sexvaner dikterer valget af telefon, eller om det modsatte er tilfældet.