Annonce:
Annonce:

Stribevis af danskere snydt af formodet svindler

Politiet efterlyser en 21-årig mand fra Vordingborg, der er sigtet for et stort antal bedragerier

Annonce:
Følg Forbrug

En 21-årig mand fra Vordingborg med initialerne DMA har gennem den seneste tid skaffet sig en lang række fjender landet over, efter at han angiveligt har snydt og bedraget dem for deres penge.

De gentagne bedragerinumre skulle være foregået ved, at DMA, blandt andet har solgt dyre mobiltelefoner på internettet, som køberne aldrig har set skyggen af, men har betalt for i dyre domme.

Vordingborg Politi ønskede i dag ikke at lade sig interviewe om sagerne til ekstrabladet.dk, men bekræfter, at der i gennem længere tid har været en større efterforskning i gang. Der er tale om en masse småsager, som samlet udgør et større bedrageri. I oktober omfattede sigtelserne godt 90 forhold, men det antal kan efter høj sandsynlighed være større nu.

Annonce:

Købte iPhone til 3000 kroner
En af de stribevis af danskere, der er faldet for fristelsen til at købe en brugt iPhone over nettet, er Nadia Hansen fra Tilst.

Hun gik - ligesom mange andre - i DMA's fælde, da hun reagerede på en annonce på nethandelssitet, Gul og Gratis. Her annoncerede den unge nu svindelsigtede mand med en iPhone til 3000 kroner. For at sikre sig, at det ikke var fup og fidus, var Nadia Hansen flere gange i kontakt med sælgeren.

- Vi sms'ede og talte sammen i telefonen og aftalte, at jeg skulle sætte pengene ind på hans konto, hvor efter han ville sende pakken. Da jeg havde sat pengene ind, sendte han mig et track and trace-nummer, siger Nadia Hansen til ekstrabladet.dk.

Det gik først op for hende, at hun var blevet bedraget, da hun ville tjekke, om mobilpakken var på vej. Nummeret var nemlig ugyldigt. Efterfølgende har hun søgt på den 21-årige mands navn, der ifølge flere forbrugersider på internettet har et langt, plettet CV med lignende fiduser.

Den 17-årige kvinde meldte forleden den 21-årige DMA til politiet.

Annonce:

Politiet: En masse småsager
Ifølge en hastigt voksende Facebook-gruppe, der i skrivende stund tæller mere end 55 medlemmer, har DMA udover 'Gul og Gratis' også brugt online-markedspladsen 'QXL' og diverse pokersites til at tømme lommerne på mobilglade danskere.

Facebook-gruppen, der vil sætte en stopper for den sydsjællandske formodede bedrager, har foreløbig fået sparket gang i politiets efterforskning af sagerne. Anmeldelserne vælter ind hos Vordingborg Politi, der også er blevet medlem af Facebookgruppen for at berolige og holde frustrerede, fuppede danskere orienteret om bedragerisagen.

Annonce:

Nu er han eftersøgt
Senest har kriminalassistent, Paul Henrik Jensen, skrevet på Facebook-siden, at DMA nu officielt er eftersøgt. Han skriver også, at bedragerisagen for få måneder siden var så godt som 'færdigefterforsket og klar til anklagemyndigheden', da Vordingborg Politi i slutningen af november fik tre nye bedragerianmeldelser, hvor den unge svindelsigtede sydsjællænder er mistænkt. Politiet gav ham chancen for at levere eventuelle varer, og da ordensmagten var klar til at anholde ham, var han forsvundet - ligesom den mængde penge, han har franarret de mange danskere.

Far: Han er ludoman
ekstrabladet.dk har i dag været i kontakt med politiet, som stadig ikke har fundet DMA. Vi har også haft kontakt med den svindelsigtedes far, som heller ikke ved, hvor hans søn, som han betegner som ludoman, opholder sig. Faderen fortæller dog ekstrabladet.dk, at han har opfordret DMA til at melde sig til politiet.

Til de fuppede danskere lyder rådet fortsat, at de skal melde ham til politiet. Derudover kan de rette erstatningskrav mod ham.

Udover at blive nævnt i en lang række bedrageri-sammenhænge på nettet, står DMA registreret som ejer af firmaet 'Bravoshop' i Vordingborg, der sælger sports- og campingudstyr.

Det er ikke lykkedes ekstrabladet.dk at finde DMA og få hans kommentar til bedragerisigtelserne.

Ved du, hvor DMA er, eller er du også blevet fuppet, så skriv til kup!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: