Joke om døde Justin Bieber-fans kostede jobbet

En medarbejder på Joe & the Juice i Field's ville være sjov - men det kom til at koste ham dyrt

Det var Joe & the Juice i Field's, der måtte undskylde og fyre deres medarbejder efter en grov joke om Justin Bieber-fans. (Foto: Kristian Linnemann)
Det var Joe & the Juice i Field's, der måtte undskylde og fyre deres medarbejder efter en grov joke om Justin Bieber-fans. (Foto: Kristian Linnemann)

Det var sikkert bare ment som en joke. En kurv på disken i den hippe juicebar Joe & the Juice i storcentret Field's på Amager til drikkepenge og et skilt med ordlyden 'every time you tip, a Justin Bieber fan dies' (Hver gang du giver os drikkepenge, dør en Justin Bieber-fan, red.). Men det var langt fra alle, der fandt den lille vittighed morsom. Da den nåede til Facebook-gruppen 'Justin Bieber Danmark' i går, var der i hvert godt og vel 45.000 Bieberfans, der ikke var begejstrede.

På gruppens facebookside blev der hurtigt opfordret til boykot af Joe & the Juice, og hundredevis af medlemmerne kommenterede nyheden.

Juicekonge meldt til politiet for fusk

'Opfordre virkelig jer alle sammen til at buycotte Joe and the Juice! Det er eddermame respektløst at joke med døden, lige meget hvem det er om! Justin Bieber fans eller ej! Ih hvor er jeg hidsig // Jannie', hedder det i en statusopdatering fra folkene bag siden. Den opdatering har fået 267 'likes', og 46 har kommenteret den. Blandt dem er Rikke P, der skriver:

- Jeg kan kun være enig! jeg har aldrig været på joe and the juice og det skal jeg så heller aldrig!

- En ting er at man ikke kan lide Justin Bieber som privat person, men man skal fandme ikke skrive sådan noget i en offentlig butik (Joe and the juice)!, skriver Nikoline F.

Officielt 'undskyld'
Folkene bag Joe & the Juice var ikke sene til at reagere på opstandelsen. Fra juicebiksens fanbookside blev der slået et opslag op midt i hvepsereden hos Bieber-fansene:

Juicekæde driver rovdrift på ansatte

'Vi undskylder meget på vegne af JOE & THE JUICE. Dette er en enkelt persons holdning. JOE & THE JUICE SYNES JUSTIN BIEBER ER GENIAL.', skrev juice-repræsentanten.

På en kommentar om, at medarbejderen bag skiltet burde fyres, svarer juice-folkene.

'Han er blevet fyret her til aften.' Det har 17 mennesker tilkendegivet deres glæde over.

Også til Frederik J, der sendte en officiel henvendelse til Joe & The Juice, var meldingen klar:

'JOE & THE JUICE ELSKER JUSTIN BIEBER. Vi har hermed opsagt medarbejderen. Da hans mening IKKE er udtryk for JOE & THE JUICE holdning.', lød den klare udmelding.

ekstrabladet.dk har forsøgt at få en kommentar fra Joe & the Juice, men uden held.