Annonce:
Annonce:

Nye bryster, pikkursus...hvad ønsker du dig til jul?

Der er mange muligheder, når du skal skrive din ønskeliste - men det er lige op over, hvis du vil have de mere utraditionelle gaver under træet

Annonce:
Følg Forbrug

Foodprocessor, barbergrej og vintermometer. De gode, gamle pakker er yt som julegaver. Pakkerne under juletræet i år skal helst være bløde - eller virkelig hårde og macho.

Et alternativt livskvalitetskursus hos den selvudnævnte 'pik-guru' Carl-Mar Møller er en af de julegaver, som tilbudsportalen, Dagens Bedste Tilbud, har anprist som 'Gaven, der aldrig bliver glemt... Aldrig' og allerede er endt i kategorien til at blive årets julegave.

Det samme gjorde firmaet bag 'barbercremen til din nøddesæk' for et par år siden. Tilsyneladende blev det aldrig den verdensomspændende succes, som firmaet bag håbede på. Eller også er de mange mænd, der ønsker sig den lille intime pakke, bare gået stille med dørene.

Årets gave: Barbercreme til bollerne

Annonce:

Men der er også andre alternative julegaver i spil. Forleden kunne fortalte flere plastikkirurger til ekstrabladet.dk, at flere mænd forærer konen et par nye bryster i julegave.

Læs også: Silikone under juletræet

Noget tyder på, at ønsket om en ny kavalergang eksisterer hos flere kvinder. På ekstrabladet.dk har vi denne december modtaget et rørende julegaveønske fra Lene, som netop ønsker sig større bryster. Dog rækker pengene ikke rigtigt til julegaver i den størrelse, men hun skriver:

'Mit største ønske er at få ordnet min barm - eller mangel på barm. :( Min mand og jeg taler åbent om det, og han ved at det er et kæmpe stort ønske, dog et ønske vi ikke har penge til. Så jeg har besluttet mig af ønske mig penge af familien til jul og fødselsdage...Selvom jeg jo godt ved at der kommer til at gå MANGE år før der er sparet 38.000 kr.

Mvh. Lene'

Giv sex og nærvær i julegave

Er Lene den eneste, der ønsker sig bløde pakker til jul, eller har du også et specielt juleønske? Vi samler en liste over læsernes utraditionelle juleønsker, så har du også et særligt ønske til jul, så send det til kup! Vi kårer 'Årets Julegaveønske' før jul.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: