Annonce:
Annonce:

Hjælp til politikerne: Billige rygekabiner

ekstrabladet.dk giver spareråd: Ministre kan købe brugte rygeløsninger til kontoret billigt. For de mest upopulære kan det også betale sig at leje

Det er muligt at finde en billigere indendørs rygeløsning end fødevareministerens. Der er penge at spare på for eksempel brugte rygekabiner eller de lejede af slagsen. (Foto: Jacob Ehrbahn)
Det er muligt at finde en billigere indendørs rygeløsning end fødevareministerens. Der er penge at spare på for eksempel brugte rygekabiner eller de lejede af slagsen. (Foto: Jacob Ehrbahn)
Annonce:
Følg Forbrug

Skatteborgerne har betalt 33.744 kroner for fødevareminister, Mette Gjerskovs (S) private rygekabine, som hun har møbleret sit kontor med, så hun både kan passe arbejde og rygning i stedet for at skulle hele vejen udenfor Christiansborg.

LÆS OGSÅ: Minister pulser videre - du betaler

LÆS OGSÅ: Medie: Løkke havde også rygerum

ekstrabladet.dk har stor forståelse for, at også ministre kan have behov for en smøgpause, men budgetterne skal jo overholdet.

På forbrugerredaktionen, kup!, vil vi derfor gerne give et spareråd videre til folkevalgte, der overvejer at investere i et indedørs rygerhjørne.

Spar penge - køb billigt eller lej
Der sælges nemlig rygekabiner på nettet til favorable priser. De er godt nok brugte, men vil spare skatteyderne for tusindvis af kroner.

Annonce:

For eksempel denne røgkabine, som en sælger fra Nykøbing Mors udbyder på Den Blå Avis:

Rygekabine Smoke´n go. Pris: 9.900 kroner.

Der er tale om en fire år gammel indendørs rygekabine, der ifølge sælgeren fremstår som ny. Derudover har den indbygget filter og skal ikke engang sluttes til noget. Nyprisen er ifølge annoncen 60.000 kroner.

Neonlys koster ekstra
En anden flot og billig løsning er denne såkaldte 'Cigaretmaskine' fra Holstebro.

Pris: 10.000 kroner plus moms.

Sælger reklamerer med, at du får 'din helt egen rygekabine efter eget ønske'.

Den udstilllede model er til fem personer, så Mette Gjerskov også kan tage gæster med i rygeren, men vil hun hellere være alene, kan det også klares: 'Vi laver rygerum/kabiner fra de helt små til de helt store!!', lover sælger.

Det blå lys i udstillingsmodellen følger dog ikke med.

LÆS OGSÅ: nationen!: Hvad bilder den pamper sig ind?

Annonce:

Lej og spar penge
Et andet alternativ, for mere forsigtige politikere, er at leje en rygekabine i stedet for at købe.

Med denne rygekabine til kun 1275 kroner skal ministeren sidde i Mette Gjerskov sidde i mere end to år, før det bliver billigere at købe en permanent ryge-kabine.

En valgperiode er som bekendt fire år, men det er sket i det eksisterende folkestyres historie, at ministre - uanset om de for eksempel ryger, spiser usundt eller er rene sundhedsfreaks - får sparket hurtigere, end de har nået at få leveret rygekabinen til kontoret.

Glider hun af taburetten efter for eksempel 12 måneder, sparer leje-løsningen skattekassen for mere end halvdelen af de penge, ministerens nuværende rygekabine har kostet.

Byg din egen
Gemmer der sig en lille Flemming Leth i nogle af Christiansborgs politikere, kan denne røgmodel anbefales.

Annonce:

En Telefonboks, Rygekabine, Her sætter kun dine håndværksmæssige evner og fantasien grænser. Den gamle telefonboks kan både bruges som bruse- eller rygekabine. Skal der ryges i den, må der dog påregnes udgifter til ventilation.

Fra sælger lyder anbefalingen: 'Lad fantasien råde og slip mulighederne løs'.

Det er hermed bragt videre til rygende politikere og andre.

Vil du også gerne hjælpe Mette Gjerskov og andre røgglade politikere? Skriv dit forslag nedenfor.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: