Bilka sælger udenlandske øl fra Fyn

Rod i skiltningen: Importerede øl fra Vestfyen

Opdatering:

ekstrabladet.dk er efter publiceringen af artiklen blevet opmærksom på, at skilte-historien var lidt for god til at være sand.

Bilka oplyser overfor ekstrabladet.dk, at butikken slet ikke har tilbudsskilte med 'Hvem ka'-sloganet hængende i butikkerne længere.

Som flere årvågne nationen!-medlemmer påpeger, stammer billedet, som vi nu har fjernet, tilsyneladende fra 2006. Efter alt at dømme stammer det fra denne hjemmeside.

ekstrabladet.dk beklager.

Hvem ka'?

Bilka ka' i hvert fald ikke ret meget geografi, hvis man kigger på deres skiltning i varehuset i den københavnske forstad, Hundige.

I går vakte et skilt i butikkens ølafdeling i hvert fald undren hos Brian Jelshøj fra Rødovre. Bilka lokkede med udenlandske øl i mange varianter. 'F.eks. Vestfyen'.

Og selv om det er mange år siden, at den 37-årige mand har haft geografi i skolen, er han overbevist om, at 'Vestfyen' er et regionalt bryggeri, der holder til i Assens på den danske ø Fyn.

ekstrabladet.dk har ringet til Bilka i Hundige for at spørge, hvorfra i udlandet butikken importerer de vestfynske pilsnere.

Her måtte man dog ikke udtale sig til pressen. ekstrabladet.dk har heller ikke haft held til at få lov til at tale med en af butikskædens presseafdeling.

Men mon ikke Bilka nu skifter skiltet ud, da det nok er lettere end at flytte Vestfyen til udlandet.

Bliver du forundret over butikkernes skiltning, så sms dine billeder til 1224 (det koster alm. sms-takst), eller skriv en mail til 1224@eb.dk