Danske kendisser sælger ud

Du kan købe Dennis Knudsens aflagte blazer, Andrea Elisabeth Rudolphs ansigtscreme og en jakke, der har været på scenen sammen med Prince, når kendisserne sælger ud for et godt formål

Har du altid drømt om at sniffe til den eksklusive aftershave på Dennis Knudsens jakkerevers, gå catwalk i Helena Christensens sko eller smøre dig ind i samtlige produkter fra Andrea Elisabeth Rudolphs plejeserie?

Svaret er muligvis nej - men hvis ud ønsker dig en eller flere af disse ting, så kan du snart byde på oplevelsen via brugt-børsen Trendsales.dk, der i de kommende uger sælger kendissernes donerede ejendele i den årlige 'Celebrity Trendsales'-netauktion.

Læs mere om auktionen her

Jesper Grønkjærs gamle kluns
Auktionen åbner mandag d. 3. oktober og kører til og med søndag d. 30. oktober. Auktionen er delt op i flere runder, som hver varer en uge. Derfor vil der hver uge være nye ting at finde på sitet, der i år har fået 34 forskellige kendisser og designere til at donere brugte ejendele til salg.

Jesper Grønkjær, Lotte Heise, Szhirley, Fallulah og Prince-bassist Ida Nielsen har alle leveret aflagte ting til at auktionere væk.

Pengene fra auktionen går direkte til de velgørende organisationer CARE, Breast Friends og Danner. Alle priser starter ved 0 kroner og bliver drevet i vejret af købernes bud.

Celebrity Trendsales er en årligt tilbagevendende event på Trendsales. Velgørenhedsauktionen har de sidste tre år samlet mere end 150.000 kr. ind, som blandt andet er gået til Læger Uden Grænser, Dansk Røde Kors og Børnefonden, skriver sitet.