Læserne raser: Post Danmark lyver

Det er en lodret løgn! Så kontant er reaktionen fra flere læsere, efter Post Danmark afviste anklager om ikke at bringe bereve og pakker ud til tiden

Post Danmark afviser blankt, at de lader posten vente i dagevis, før de bringer den ud. Men læserne tror ikke på det. (Foto: Colourbox)
Post Danmark afviser blankt, at de lader posten vente i dagevis, før de bringer den ud. Men læserne tror ikke på det. (Foto: Colourbox)

Læserne tror ikke på Post Danmarks forklaring om, at postbuddene ikke opfordres til at lade større breve og pakker ligge, hvis der skal deles reklamer ud. Det er ellers netop den forklaring, som ekstrabladet.dk har hørt fra flere tidligere og nuværende ansatte på, hvorfor posten i mange tilfælde leveres med dages forsinkelse.

- Jeg kan blankt afvise, at det sker. Det er stik mod alle regler og sund fornuft, så det kan jeg slet ikke forestille mig skulle være tilfældet, sagde Martin von Horsten tidligere i dag til ekstrabladet.dk. Han er chef for distributionen, hvilket omfatter alle omdelerne rundt om i landets budstuer.

Men læsernes oplevelser er nogle helt andre:

- De er fulde af løgn...Post Danmark kommer her i bil, kan pakkerne være i postkassen, så bliver de dumpet der, hvis der ikke er plads i postkassen, får vi en seddel. Så vi kan hente den 8 km væk, skriver Dean H.

Læs også: Selvhenter: Pakkeposten ringer ikke på

Henrik G. er mindst lige så klar i spyttet, når han fortæller om sine oplevelser.

- Det er en lodret løgn! Her i sommerhusområdet hvor jeg bor fast, kommer der konsekvent IKKE post lørdag og mandag. Har flere gange testet det bl.a. ved at sende brev til mig selv. Har modtaget breve tirsdag, som var poststemplet torsdag eller fredag.

Og en læser, der kalder sig B.R., har forsøgt at klage, men føler sig ikke taget alvorlig:

- Hmm de klager jeg har sendt ind til Trianglen posthuset på Østerbro, som jeg dog aldrig har fået svar på, fortæller ellers noget andet. Min kæreste gik hjemme i 2 måneder pga. noget sygdom. Vi boede i stuen på østerbro. Jeg sælger og køber en masse på nettet. Derfor er der pakker til mig dagligt. Nå men hun var så hjemme hele dagen, i stueetagen... Hun så direkte at postbuddet stod udenfor og udfyldte pakke sedlerne og lagde dem i vores postkasser inde i opgangen. Hvis hun fik fat i buddet, så svarede han at han idag ikke havde plads til breve der ikke kunne komme i postkassen. Min kæreste designer som hobby hovedbeklædninger. Hendes pakker kom heller ikke frem. Så vi afleverede begge en klage udfyldt i papirform på posthuset. Da vi afleverede klagen så postarbejderen ligegyldig ud og lagde dem på til side.

Læs også: Post Danmark: Vi får næsten ingen klager

Tror de, at vi allesammen lyver?
Erik B er vred over, at Post Danmark påstår, at buddene ikke bliver bedt om at lade brevene ligge, når så mange har eksempler på, at det sker hele tiden.

Synes det er underligt, at der kommer beretninger fra flere steder i landet og både fra tidligere medarbejdere samt kunder, om at postomdelingen er noget fusk og at Post Danmark så kan påstå, at det ikke passer. Med så mange beretninger om dårlig service, mon så ikke der er noget om det? Eller vil Post Danmark påstå, at samtlige personer lyver, og at det er en sammensværgelse over hele landet, skriver han.

Men ifølge Lasse E er det enkelte postbud også ansvarlig for den dårlige service hos Post Danmark.

- Det enkelte postbud er nu heller aldrig helt fri for ansvar. Har oplevet posten blive smidt på trappen i opgangen flere gange, direkte uansvarligt og respektløst, skriver han om sagen.

Har du også dårlige oplevelser med breve og pakker, der er leveret for sent? Så deltag i debatten herunder