Se tv når du har lyst

Hvorfor sidde oppe til langt ud på natten for at fange dit yndlingsprogram - se det på nettet, når det passer dig

Du behøver ikke kæmpe for at holde dig vågen til langt ud på tv-natten. Se programmet på pc'en, når du har tid. (Polfoto/ojo images)
Du behøver ikke kæmpe for at holde dig vågen til langt ud på tv-natten. Se programmet på pc'en, når du har tid. (Polfoto/ojo images)

'Tv-on-demand' er fællesbetegnelsen for de forholdsvis nye tjenester på nettet, der tilbyder adgang til tv-kanalernes arkiver og lader dig se eller gense programmer, som allerede har været vist i fjernsynet.

Det giver en kæmpe frihed i og med, du helt frit kan planlægge, hvornår du ser dine yndlingsprogrammer, og begrænser sig endda ikke kun til allerede viste programmer.

Ofte er det muligt at se forpremierer på programmer, før de overhovedet bliver vist i fjernsynet.

Det' dyrt
Desværre er vi langt efter USA, når det handler om 'tv-on-demand'. I Guds eget land er det gratis, her skal du betale ved kasse et.

Det ville være rart, hvis tv-selskaberne kunne blive enige om en fælles platform. I USA har brugerne adgang til tjenester som Hulu og Netflix, der samler indhold fra flere tv-stationer. I Danmark har hvert tv-selskab sin egen platform med egne programmer.

Det er overskueligt, men alt for dyrt, hvis man som enkeltperson skulle abonnere på det hele.

Vi har kigget de forskellige tjenester efter i sømmene og giver her et overblik over mulighederne.

[anmeldelse]

0 kommentarer
Vis kommentarer