Så' det jul igen: Kvickly tyvstarter julesalg

I Kvickly falder julen sammen med indian summer. Men det kan sagtens blive endnu tidligere, lyder meldingen.

Så' det jul igen. Det er op til kunderne, om den varer til længere end påsken, lyder meldingen fra Kvickly (Foto: Screendump)
Så' det jul igen. Det er op til kunderne, om den varer til længere end påsken, lyder meldingen fra Kvickly (Foto: Screendump)

Udenfor opvarmes Danmark af den dejligste indian summer-sol længe set. Men i Kvickly er det jul. Forvirret? Så er du ikke den eneste.

I ugens tilbudskatalog faldbyder Kvickly nemlig både juleklip og kalendergaver til fordelagtige priser.

LÆS OGSÅ: Supermarkeder sælger optøede industrikager som friske

Jens Juul Nielsen, der er informationsdirektør Kvickly, mener ikke, at det er det mindste mærkværdigt.

- Når kunderne efterspørger varer, så sælger vi dem. Vi kunne godt vente med at sætte juleting til salg, men så ville kunderne jo bare gå ned til vores konkurrenter.

- Men helt ærligt, er det ikke lidt irriterende, at vejret er så godt, når I starter jeres juletilbud?

- Jo, det kan man selvfølgelig godt sige. Men hvis vi skulle tage hensyn til vejret, så kunne vi jo også godt sælge julepynt i juli med de her klimaforandringer, vi har i øjeblikket.

LÆS OGSÅ:Supermarkederne gasser hakket kød

- Har I overhovedet grænser for, hvornår I vil sælge juleting?

- Nej, siger informationschefen grinende.

- Det er kunderne som bestemmer, så hvis de vil købe juleudstyr om sommeren, så må vi indrette os efter det. Men det er her omkring 1. oktober, at der er salg i juleting, og sådan har det været i årevis. Men I journalister ringer os også op hvert eneste år og siger 'I begynder tidligere og tidligere!', men det gør vi nu ikke, bedyrer Jens Juul Nielsen.Hvad mener du - er Kvickly for tidligt ude? Skriv en kommentar.