Annonce:
Annonce:

Så er rh'en her

Først kom bh'en. Og cirka 3400 år senere er den her så - rumpeholderen - også kaldet rh'en. En skøn skabning, der former, støtter og holder numsen

'Double-O' støtter, former og giver volumen. (Foto: Bubbles Boywear)
'Double-O' støtter, former og giver volumen. (Foto: Bubbles Boywear)
Annonce:
Følg Forbrug

Så er det slut med at have dårlig røv i de nye jeans. Firmaet Bubbles Bodywear lover nemlig en fast, velformet og løftet bagdel, hvis man hopper i den nye opfindelse rumpeholderen - også kaldet rh'en.

Rumpeholderen er stærkt inspireret af klassikeren, bh'en, der har mere end 3400 år på bagen. Faktisk har arkæologer fundet bh-lignende tingester afbilledet på Kreta helt tilbage til 1400 år f. Kr. Siden da er der sket meget på bh-fronen. Push up-bh'er, stropløse bh'er og bh'ere med indbyggede strittende brystvorter.

Rh'en, der har det officielle navn 'Double-O', har hentet de bedste egenskaber fra tidens bh'er. Og ud over at løfte rumpen og give den ekstra volumen, så holder 'Double-O' maven inden og former lårene.

Den struttende drømmer-mås opnås uden brug af indlæg, men bruger altså kroppens eget flæsk og fedt til at få den perfekte rumpe - og det til en pris på kun 330 kroner.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: