Spøjst januar-tilbud: Kom nøgen og få gratis tøj

Spansk tøjmærkes butikker tilbyder de første 100 gratis påklædning

Temperaturerene i Italien er ganske vist højere end herhjemme lige nu, men køligt må det alligevel have været for de hundredevis af tilbudsjagende, som lørdag smed kludene forud for spanske Desiguals januarudsalg.

Tøjmærket havde nemlig lovet de 100 første 'semi-nøgne' deltagere uden for butikkerne i henholdsvis Rom og Torino gratis påklædning og derudover store rabatter til resten.

Fik varmen tilbage
Fredag aften begyndte de første at stille sig i kø, og allerede klokken tre natten til lørdag havde de første 100 indfundet sig, skriver blandt andre Daily Mail.

Fem timer senere, oven på en kold nat, fik de lejlighed til at få varmen tilbage, da butikkerne slog dørene op til et sandt shoppingraseri.

Står i kø til en kæmpe koger – helt lovligt

Desigual har har tidligere afholdt deres såkaldte 'Semi-Naked Parties' (halvnøgen-arrangementer, red.) i en række spanske byer, flere europæiske hovedstæder og verdensbyer som New York og Tokyo.

Faktisk blev det første arrangement afholdt helt tilbage i 2005, og siden da skulle flere end 10.000 have smidt (det meste af) tøjet i jagten på gode tilbud.

Se, hvordan det halvnøgne udsalg foregår i videoen over artiklen