Føj, for... Se, hvad Brian fandt i sine nødder fra Netto

- Jeg køber aldrig nødder i Netto igen, siger Brian Larsen fra Køge

Her fortæller Brian Larsen og sønnen Daniel om det ulækre fund, de gjorde, da de åbnede en pose peanuts fra Nutto, som de havde købt i netto. (Video: Brian Larsen)

Da Brian Larsen fra Køge onsdag eftermiddag var i Netto med sin søn Daniel, besluttede de at købe lidt lækkert med til senere. Valget faldt på en pose peanuts fra Nettos billigmærke Nutto.

Men da hyggestunden opstod, og Brian hældte posens indhold op i en skål, så hele familien kunne deles om de lækre, saltede nødder, var der én af dem, der stak ud fra de andre.

Brian og resten af familien fik et chok, da de fandt denne bille blandt deres peanuts. (Foto: Brian Larsen)
Brian og resten af familien fik et chok, da de fandt denne bille blandt deres peanuts. (Foto: Brian Larsen)
 

- Jeg troede, det var en peanut, der var brændt på. Der sidder nogle gange sådan en lille brun skal, man kan nuldre af, siger Brian Larsen til Ekstra Bladet.

Men ved nærmere eftersyn kunne den sjællandske familiefar se, at ’nødden’ havde både hoved og vinger. Benene var ristet af.

- Den er godt camoufleret, men man er ikke i tvivl om, at det er en bille. Man kan se skjoldet på ryggen og det hele.

Selvom den i første omgang lignede en af nødderne, er Brian ikke i tvivl: Det er en bille. (Foto: Brian Larsen)
Selvom den i første omgang lignede en af nødderne, er Brian ikke i tvivl: Det er en bille. (Foto: Brian Larsen)
 

Brian Larsen sværger nu, at han aldrig har tænkt sig at købe nødder i Netto igen.

- Sådan en oplevelse sætter sig altså. Jeg har købt det mærke flere gange, og normalt hælder jeg dem ikke op i en skål, men spiser dem direkte fra posen. Havde jeg gjort det i går, havde jeg helt sikkert ikke opdaget billen, siger han.

Brian Larsen har købt peanutposen, som koster 9,95 kroner i Netto, fem-ti gange før. Fremover går han udenom. (Foto: Brian Larsen)
Brian Larsen har købt peanutposen, som koster 9,95 kroner i Netto, fem-ti gange før. Fremover går han udenom. (Foto: Brian Larsen)
 

Brian Larsen har nu gemt den gyldenristede bille derhjemme, og planlægger at gå ned i Netto-forretningen for at klage over sit fund.

Hos Dansk Supermarked opfordrer man da også Brian Larsen til at henvende sig, så de kan 'se nærmere på den pågældende sag':

- Vi tager naturligvis alle kundehenvendelser seriøst, og det hænder, at der sker fejl fra vores leverandørers side. Det kan ikke undgås, siger Julie Kloppenborg, kommunikationskonsulent hos Dansk Supermarked, til Ekstra Bladet.

- Det er klart, at alle henvendelser bliver behandlet og undersøgt til bunds, og er der sket en fejl fra fabrikkens side, følger vi selvfølgelig op på denne.

- Der kan være forskellige udfald på vores reklamationer. Nogle er enkeltstående tilfælde og andre kræver tilbagekaldelser på markedet. Det kan vi dog ikke vurdere, før vi har været i kontakt med kunden og som sagt set nærmere på den pågældende sag, siger Julie Kloppenborg.

Se Brian fortælle om fundet i indslaget over artiklen.

En familie i Norge fik sig også en temmelig ubehagelig overraskelse, efter de havde sat tænderne i lasagnen. Her fandt de en mærkelig, behåret hudklump mellem kødet og osten.

1 af 5 Brian beskriver billen i peanutposen som 'militærbrun', og fortæller, at den var svær at spotte, fordi den i første omgang lignede en nød, der stadig havde skallen på. (Foto: Brian Larsen)
2 af 5 Brian beskriver billen i peanutposen som 'militærbrun', og fortæller, at den var svær at spotte, fordi den i første omgang lignede en nød, der stadig havde skallen på. (Foto: Brian Larsen)
3 af 5 Brian beskriver billen i peanutposen som 'militærbrun', og fortæller, at den var svær at spotte, fordi den i første omgang lignede en nød, der stadig havde skallen på. (Foto: Brian Larsen)
4 af 5 Brian beskriver billen i peanutposen som 'militærbrun', og fortæller, at den var svær at spotte, fordi den i første omgang lignede en nød, der stadig havde skallen på. (Foto: Brian Larsen)
5 af 5 Brian beskriver billen i peanutposen som 'militærbrun', og fortæller, at den var svær at spotte, fordi den i første omgang lignede en nød, der stadig havde skallen på. (Foto: Brian Larsen)
47 kommentarer
Vis kommentarer