Annonce:
Annonce:

Smart trick: Derfor skal du lægge en mønt i din fryser

Alt du skal bruge er en kop, vand og en mønt

Alt du skal bruge er en kop, en mønt og vand. Foto: Privat
Alt du skal bruge er en kop, en mønt og vand. Foto: Privat
Annonce:
Følg Forbrug

Efterårsferien nærmer sig, og mange danskere skal væk i ferien. Måske får du passet dine planter og din kat af naboen, men hvad med din fryser?

Skulle det ske, at strømmen går, mens du ikke er hjemme, er det svært at vide, hvor længe afbrydelsen har varet og om maden i den derved har været optøet.

Især hvis den er frosset til igen efter, at strømmen kom tilbage.

Et smart trick kan måske hjælpe dig med at afklare, om maden har været optøet eller om den stadig godt kan spises - og tippet kan selvfølgelig bruges året rundt og ikke kun, når du er væk. Det skriver Dagens.

Sådan gør du
Det eneste du skal bruge, er en kop, lidt vand og en mønt.

- Du putter en kop med vand i din fryser. Lad den fryse helt til og put så en mønt på toppen af den og lad den blive i din fryser, skriver Facebook-brugeren Sheila Russell om tippet, der er delt 400.000 gange på Facebook.

- Hvis mønten er faldet til bunden af koppen betyder det, at al maden tøede op og at du bør smide det ud. Men hvis mønten er enten på toppen eller i midten af koppen, så er maden nok stadig okay, skriver Sheila Russel.

Tricket er gået viralt i USA, efter at den voldsomme orkan 'Matthew' har skabt store problemer med strømafbrydelser flere steder i landet.

Sheila Russel bor selv i Lumberton i den amerikanske stat North Carolina, som er et af de steder, hvor mange mennesker stadig mangler både mad, vand og strøm.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: