Vilde LEGO-fans overgår hinanden i Bella Centret

Børn og voksne smøger ærmerne op i vinterferien, når LEGO-klodser fylder Bella Centret i København. Se de mange, imponerende modeller her 

Mød LEGO-parret Tina og Palle og deres imponerende byggeri her

Byggepladser er der masser af i bydelen Ørestad i København, men dog kun én kan bryste sig af at benytte farvede plasticklodser og børnearbejdere- og kun vare fire dage i alt.

For ottende år i træk slår Lego World i Bella Center dørene op for vinterferieramte familier, der har hang til store, fascinerende LEGO-konstruktioner.

Ekstra Bladet TV var med da LEGO World slog dørene op for sine allervildeste udstillinger. Mød parret Tina og Palle i klippet over artiklen

Både LEGO og mekanik spiller ind i Fanzone i LEGO World

Frem til søndag er der rig mulighed for at lege med Legoklodser i Bella Centret store haller, hvor flere lastbiler fyldt med klodser har været forbi og læsse af. For de nostalgiske barnlige sjæle, der nyder at betragte store LEGO-modeller, er der ligeledes chance for at gå på opdagelse i mere end 300 modeller, som er stillet op på årets LEGO World.

Ægte fans viser frem
De udstillede modeller på LEGO World i den såkaldte Fanzone vil være opbygget af 60 udvalgte LEGO-fans fra hele landet, og her er det de voksne entusiaster, og her findes der byggerier på et helt nyt plan.

Et udvalg har vurderet udstillingerne, så de udfylder kravene for kvalitet, alsidighed og evnen til at præsentere modellen. Kun de bedste LEGO-modeller får mulighed for at stå på årets LEGO World Fanzone.

Se nogle af de imponerende konstruktioner her

Der er mulighed for at besøge arrangementet hver dag fra 10 til 17.

Der er nok at se på for børn og barnlige sjæle i Bella Centret