Friteret fisk renset for unoder

Retten kan være let og frisk eller tung og vulgær – det kommer an på dejen og tilbehøret

Med lidt kloge ændringer og forfinelser kan fish'n'chips blive en let og lækker sommerret. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Med lidt kloge ændringer og forfinelser kan fish'n'chips blive en let og lækker sommerret. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

I England er klassikeren fish’n’chips serveret med ærtemos og tartarsauce, hvilket kan gøre det til en lettere vulgær omgang at komme igennem. Det første sted, du kan gribe ind for at gøre retten lidt lettere, er at droppe fritterne til fordel for nye kartofler.

Det næste sted er dejen omkring fisken.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+