Gå til fiskemanden når du kan

Der er intet at frygte ved hele fisk, det er fileterne du skal være bange for

Makrel escabèche er let at lave, og smagen er fantastisk. Det bedste ved escabèche er, at du kan forberede det på forhånd og holde det i køleskabet i op til to dage. Det vil kun gøre smagene mere intense. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Makrel escabèche er let at lave, og smagen er fantastisk. Det bedste ved escabèche er, at du kan forberede det på forhånd og holde det i køleskabet i op til to dage. Det vil kun gøre smagene mere intense. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Mindre fisk som makrel og sild, kan fileteres i en bevægelse og det er nemt at vurdere, om hele fisk er friske.

Fiskefileter bliver du nødt til at mærke eller lugte til, og det er sjældent muligt, når du køber fisk. Har du mulighed for at lugte til den, så skal fisk lugte af hav og ikke af havn.

Hele fisk skal kigges i øjnene.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+