Gammelt brød og solmodne tomater

Kold gazpacho er nemt og lækkert i varmen.

Kold suppe kræver grøntsager af høj kvalitet - udnyt den korte sæson med danske solmodne tomater til at lave en lækker tomat-gazpacho. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Kold suppe kræver grøntsager af høj kvalitet - udnyt den korte sæson med danske solmodne tomater til at lave en lækker tomat-gazpacho. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Gazpacho kræver solmodne tomater og ikke meget andet. Den kølige spanske suppe, gazpacho, må være den nemmeste suppe i verden. Suppen består af rå blendede grøntsager, hvilket til gengæld stiller høje krav til grøntsagernes modenhed, derfor er det den ideelle sommerret.

Når opskriften er simpel, og ingredienserne ikke bearbejdes, skal de til gengæld være i orden.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+