Garanti for saftig kylling

 

Det kan være svært at få både bryst og lår lækkert samtidig. Men med en saltdej får hele kroppen den rette konsistens og sprødhed. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Det kan være svært at få både bryst og lår lækkert samtidig. Men med en saltdej får hele kroppen den rette konsistens og sprødhed. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Kylling bagt i saltdej er vejen til en saftig og mør kylling. To ting gør en kylling svær at tilberede: Kødet er magert, og tilberedningstiden er forskellig for bryst og lår. Derfor risikerer man at servere saftigt bryst med råt lår eller mørt lår med kyllingebryst, der føles som savsmuld.

Magert kød uden bindevæv og fedt bliver hurtigt tørt, og sådan er det for kyllingebrystet.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+