Genial grillkylling

Det tager fem minutter at udbene en kylling, men det halverer tilberedningstiden

Grillet kylling med urtesovs og forårsløg er en delikat spise til en billig penge. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Grillet kylling med urtesovs og forårsløg er en delikat spise til en billig penge. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

De første gange, du udbener en kylling, tager det lidt tid, men er man vant til at dele en kylling, er udbeningen ikke svær.

Til gengæld er svært, at tilberede en hel kylling, fordi bryst og lår har forskellige tilberedningstider. Når man fjerner ben og skrog, udlignes tilberedningstiden på de forskellige dele af kyllingen.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+