11 års liggetid: De usælgelige huse

Trods udsigt til Østersøen eller en pris under 300.000 kroner er nogle huse ikke til at komme af med

Udsigt til Østersøen er ikke lig med et 'solgt'-skilt. Foto: Boligsiden.dk
Udsigt til Østersøen er ikke lig med et 'solgt'-skilt. Foto: Boligsiden.dk
Følg Gode råd om

For et år siden bragte vi en artikel om de fem villaer i Danmark, som havde den længste liggetid.

Desværre har omtalen ikke fået køberne til at rive boligerne ned af hylden hos ejendomsmæglerne, og her et år efter er tre af boligerne stadig til salg, mens de to andre er pillet af markedet uden at have skiftet ejer.

Så mens boligmarkedet er glohedt i de større byer, så er det i andre egne af landet straks mere udfordrende for boligsælgere at finde en at overdrage nøglerne til.

Den ældste villa i udbud herhjemme har nu været til salg i knap 11 år, og ikke overraskende ligger den i et yderområde - ligesom en række andre boliger med en særdeles lang liggetid.

Tal fra Boligsiden.dk viser, at blandt de danske kommuner finder man den længste liggetid for villaer i Lemvig, hvor husene i gennemsnit har været til salg i over 600 dage. Derefter følger Ærø, Struer og Thisted. I den anden ende af skalaen ligger de københavnske omegnskommuner Rødovre, Alberslund, Herlev og Vallensbæk, mens Tårnby på Amager er den kommune, hvor villaerne ligger færrest dage til salg. Her får de i gennemsnit kun lov til at ligge i 72 dage, inden et 'solgt'-skilt bliver sat på.

Den absolutte topscorer på listen over længst liggetid er desværre for sælgeren den samme i år som sidste år. Dermed har boligen på Sydfalster ligget i næsten 11 år. Se den og fire andre villaer med en særdeles lang liggetid herunder:

Længst liggetid trods udsigt over Østersøen
112 kvadratmeter rødstensvilla i Gedser på Sydfalster i to plan tæt ved Hallerupskoven. Boligen indeholder blandt andet to badeværelser, nyere køkken med hvidevarer og adgang til bryggers med udgang til en stor overdækket gårdsplads. Der er desuden carport og flere udhuse. På førstesalen har to ud af de tre værelser udsigt til Østersøen. Boligen er opvarmet med eget oliefyr.

Gedser Landevej 51, 4874 Gedser

Udbudspris: 650.000 kr.

Liggetid: 4.019 dage


Billig villa ved idrætsanlæg
Du får 115 kvadratmeter bolig for ganske få penge, hvis du napper denne villa i nordjyske Vegger By, der både har en idrætsforening og indkøbsmuligheder. Grunden ligger op mod byens idrætsanlæg, hvor der også er en legeplads. Til ejendommen hører garageanlæg med tre garager.

Aagade 10 Vegger, 9240 Nibe

Udbudspris: 390.000 kr.

Liggetid: 3.868 dage
 

Hus i gode materialer
I Sønder Felding, beliggende i Herning kommune, kan du få 111 kvadratmeter plus 29 kvadratmeter integreret carport. Villaen er opført i kvalitetsmaterialer og har et meget lavt energiforbrug. Der er køkkenalrum og fire værelser.

Præstevænget 66, 7280 Sønder Felding

Udbudspris: 1.495.000 kr.

Liggetid: 3.811 dage


Med to boliger pillet af markedet er der blevet plads til to nye boliger på den lidet flatterende liste over 'TOP 5 usælgelige bolig'. Se fjerde- og femtepladsen herunder:


Tæt ved Kongeåen
I Foldingbro kan du få 140 kvadratmeter rødstensvilla på en 1700 kvadratmeter stor grund. Der er masser af værelser til den store familien og desuden et værksted med grav.

Ribevej 62, 6650 Brørup

Udbudspris: 950.000

Liggetid: 3.791 dage

Ingen bopælspligt
Villa i Fjaltring nær indkøbsmulighed og tæt ved havet. - og ikke nok med det - I Fjaltring finder du også Danmarks mindste Sparekasse og en friskole. Der er ingen bopælspligt, og huset må derfor også bruges til fritidsbolig.

Fjaltringbyvej 75, 7620 Lemvig

Udbudspris: 295.000

Liggetid: 3.776

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
BREAKINGBREAKING
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+