Annonce:
Annonce:

Kongen af lokummet: 11 toiletter inspireret af hit-serie

Fantasy-serien Game of Thrones kan være inspirerende på mange måder - sådan kan du for eksempel gøre dit toiletbesøg en smule mere eventyrligt

Træt af et kedeligt standardtoilet? Bliv inspireret til et nyt, der er en konge værdig. Foto: Allstar Picture Library/HBO
Træt af et kedeligt standardtoilet? Bliv inspireret til et nyt, der er en konge værdig. Foto: Allstar Picture Library/HBO
Annonce:
Følg Gode råd

Den populære fantasy-serie Game of Thrones er ikke bare et hit blandt utallige HBO-seere i hele verden. Også blandt dommere i film- og tv-komiteer er der trofaste fans.

I september vandt serien 12 Emmy-priser ved prisuddelingen i Los Angeles i USA, hvilket - når man medregner de andre Emmys, den har vundet de seneste år - gør den til den mest vindende serie nogensinde med i alt 38 af de eftertragtede statuetter.

På Ekstra Bladet har vi stor respekt for 'tronen', og derfor får du her en toiletkollektion med inspiration fra seriens karakterer og landområder.

 

King's Landing

Denne trone er i sandhed majestætisk - Herbeau Dagobert Throne-toilettet er proppet med funktionelle gadgets: En musikafspiller, et askebæger, et stearinlys og en klokke, der ringer, når man trækker ud… for så kan folk jo høre, at alting kører som smurt i Westeros' Syv Kongeriger.

A Chair for Cersei

Annonce:

Cersei Lannister, enkedronning af de Syv Kongeriger, er kendt for at være både snu og elegant.

Dette specialfremstillede toilet fra Knotting Hill Interiors er lavet af en genanvendt Louis XIV stol i antik grøn med forgyldte overflader - lige noget for Cersei.

The Iron Throne

Jerntronen knejser på en forhøjning i Riddersalen, hvor kongen af De Syv Riger sidder og hersker over sine undersåtter.

Hvis du ønsker dig din helt egen metaltrone - måske lidt tættere på virkeligheden - så overvej et toilet i rustfrit stål som denne lille sag fra Neo-Metro.

Himmelsk Highgarden

På en høj bakketop ligger slottet Highgarden, der tjener House of Tyrell. Den overdådige ejendom er kendt for sine vidunderlige haver og dekadence, hvorfor Highgarden anses for at være et af de mest eftertragtede steder i hele Westeros.

Dette dekadente badeværelse påberåber sig i sandhed Highgardens ånd med dets frodige tapeter og overdådige guldinventar.

The Wall

Annonce:

The Wall er en massiv befæstning, der strækker sig 300 mil langs Westeros nordlige grænse, hvorfra den forsvarer riget mod Wildlings og White Walkers, der lever på den anden side.

Dette tilpassede betontoilet designet af Phase2 Builders er måske ikke helt egnet til beskyttelse mod uventede angreb, men det er til gengæld super modstandsdygtigt over for slitage.

Wildlings Water Closet

Nord for The Wall bor the Wildlings, som kalder sig selv det Frie Folkefærd. De er en selvstændig flok, der lever af at jage, samle og til tider plyndre Westeros' grænsebyer.

Hvis du kunne tænke dig et barskt badeværelse, så lad dig inspirere af dette vilde WC i Denver - det har endda en hævet cisterne med træksnor og en træstub som toiletpapirholder.

White Walker

White Walkers er en mytologisk race, som de fleste af Westeros' indbyggere anser for blot at være en gammel skrøne. Men som vi Game of Thrones-fans allerede ved, er både vinteren og the White Walkers på vej…

Annonce:

Et strømlinet Duravit væg-toilet og rammer af blå LED gør dette moderne badeværelse til en sand manifestation af de mystiske White Walkers med lysende blå øjne.

The Night's Watch

Med Wildlings konstant liggende på lur og de skræmmende White Walkers lige om hjørnet er det godt, at Night's Watch altid holder udkig fra toppen af the Wall. Disse tapre mænd går udelukkende i sort og har dedikeret deres liv til at beskytte Westeros' folk.

Sort er også en farve, man kan regne med, når det gælder toilettet. Dette eksemplar fra Hastings bringer en mystisk undertone til et stilrent badeværelse.

Across the Narrow Sea

The Narrow Sea ligger lige øst for Westeros og adskiller området fra det større kontinent Essos.

Takket være plyndrende pirater er oversejlingen ikke noget for sarte sjæle. Man får brug for et robust skib og en trofast besætning, hvis man vil klare den farlige færd.

Hvis du vil lade dig inspirere af havet, er det måske noget med et vintage Dolphin toilet, som her ses på et badeværelse i London.

 

Dothraki Sitdown

Annonce:

Dothraki er en race af nomadiske hestekrigere, der fejer hen over Essos' golde sletter i deres søgen efter bytte.

Disse vilde krigere er kendt for stålfasthed og bærer kun minimal beklædning - for eksempel et par læderbukser, der kan holde til det barske liv til hest.

I dette vestligt inspirerede badeværelse i Dallas er det et håndlavet toiletsæde i læder udsmykket med søm, der stjæler rampelyset. Det skal nok hjælpe dig til at slippe din indre Dothraki-cowboy løs!

One Throne to Rule Them All

Mange gør krav på tronen, og konstante konflikter bag lukkede døre er hverdagskost i kampen om the Iron Throne.

Her i Texas står et specialbygget toilet, der er fremstillet af en gammel royal stol. Værsgo' – sæt dig ned og planlæg dit næste træk.

houzz.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: