Grøntsagssuppe der smager af lidt mere

Få smagen frem i grøntsagerne, før de bliver til suppe

Det er ikke svært at lave græskarsuppe. Det kræver bare en god tålmodighed og råvarer af den rette kvalitet. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Det er ikke svært at lave græskarsuppe. Det kræver bare en god tålmodighed og råvarer af den rette kvalitet. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Suppe lavet på vand og kogte grøntsager smager logisk nok af vand og kogte grøntsager.

Men der findes nemme løsninger, for at få mere smag i grøntsagssuppen. Den hurtigste løsning er at bruge en god bouillon i stedet for vand. Bouilloner lavet på kød og fisk har masser af dybde, men det kan ligeså godt være en grøntsagsbouillon med svampe, som booster den kødfulde umami-smag.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind
Fiduskunst og magistervrøvl