Himmelsk blomme-mazarin

Det er ingen skam at bruge køkkenmaskiner i den rigtige sammenhæng

Flot ser den ud, og blomme-mazarin tærten smager himmelsk. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Flot ser den ud, og blomme-mazarin tærten smager himmelsk. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Køkkenmaskiner gør livet lettere, men der er ingen garanti for, at maden bliver bedre. Hvis de skal hjælpe kokken og gastronomien, skal man vide, hvornår maskinerne kan tage over.

Der er f.eks. ingen grund til at piske marengs og mayonnaise i hånden – det bliver du bare træt i armen af. Prøver du derimod at lave kartoffelmos i en foodprocessor eller røremaskine, så bliver mosen klistret, fordi kartoffelstivelsen bliver æltet.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+