Hummer til nytårsaften

Hummer er en dyr vare, så kunsten er at få mest muligt ud af den og både bruge kød og skaller

Hummerbisque er en himmelsk forret. Her får du en opskrift, der med garanti vil vække lykke. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Hummerbisque er en himmelsk forret. Her får du en opskrift, der med garanti vil vække lykke. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Hummer er dyrt – særligt hvis dine gæster skal spise sig mætte i det. Men ligesom man serverer kartofler til oksemørbrad, så kan du også få hummeren til at række meget længere.

Hvis hummerkødet skal række, er det nemmest, hvis du får kødet ud af skallen i nogle pæne stykker, som du kan dele i portioner til dine gæster.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl