’Hundebøll og Møldrup flytter ind’ – er det også sådan i din familie?

Se med i andet afsnit af ’Hundebøll og Møldrup flytter ind’, hvor nutidens og fremtidens familieliv diskuteres, mens der vendes pandekager i luften.

’Hundebøll og Møldrup flytter ind’ – er det også sådan i din familie?

I de digitale tider, hvor familien sidder i hver deres rum med hver deres skærm, er køkkenet et samlingspunkt. Eller er det?

Det snakker Mattias Hundebøll og Flemming Møldrup om i andet afsnit af ’Hundebøll og Møldrup flytter ind’.

Denne gang er det nemlig familielivet – både nu og i fremtiden – der kommer under kærlig behandling fra de to herrer, der også deler ud af erfaringerne fra deres egne familier.

Så se og hør Flemming Møldrups forudsigelser om fremtidens familieliv samt Mattias Hundebølls køkken-anekdoter, og hør mere om hvordan køkkenet og teknologi kan spille en rolle i din familie.

Og se desuden hvordan det går, når de to glade kokke kaster sig ud i en sand manddomsprøve: pandekager.

Siemens Hvidevarer lader fremtiden flytte ind

Siemens Hvidevarer introducerer dig til et liv fuldt af uendelige muligheder. F.eks. induktionskogepladen med den kraftige integrerede emhætte. To avancerede produkter i ét og samme produkt. Frigør plads til en mere fleksibel køkkenplanlægning.

Lad innovativ teknologi gøre dine drømme til virkelighed uden nogen begrænsninger.

Klik her og bliv inspireret af Siemens Hvidevarer

 

Dette er en annoncørbetalt artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Siemens Hvidevarer