Hurtig, sprød og saftig kyllingeburger

Kyllingeburger er hurtig at lave, men frem for alt er den sprød, saftig og lækker

Det er ikke verdens sundeste mad, så nå du skal unde dig selv en hjemmelavet crispy burger, skal det også være lavet lækkert, mener kok Daniel Duffau-Rasmussen. Privatfoto
Det er ikke verdens sundeste mad, så nå du skal unde dig selv en hjemmelavet crispy burger, skal det også være lavet lækkert, mener kok Daniel Duffau-Rasmussen. Privatfoto
Ekstra Bladet

Paneret mad smager fantastisk, så selvom vi ikke bør få det hver dag, synes jeg ikke, vi skal undvære det helt. Hvis du alligevel rammes af dårlig samvittighed, kan du kvæle den i stoltheden over at have lavet det meste fra bunden.

Paneringen har to funktioner: Den sørger for en dejlig sprød overflade, og samtidig isolerer den mod den kraftige varme fra olien.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+