Hverdagsmad med kærlighed

Karrypulver er ikke bare karrypulver, og hakkekød er ikke bare hakkekød, når man skal lave hverdagsretten boller i karry

Boller i karry er en klassisk dansk middagsret, der har stået på danskernes spiseborde i årtier. Med få
tricks kan du få den til at smage endnu bedre. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Boller i karry er en klassisk dansk middagsret, der har stået på danskernes spiseborde i årtier. Med få tricks kan du få den til at smage endnu bedre. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Hverdagsmad fortjener omtanke og kærlighed, også selvom det er lavet med simple ingredienser.

Karrypulver er hovedsmagen i retten, så find det karrypulver, som du kan lide. Alle tørrede krydderier mister smagen med tiden, så undgå at have skabet fuld af tørrede krydderier, du ikke bruger.

Og hakkekød er nu engang bedst, når det er friskhakket.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+