Hvis rå østers er for råt

Dæk dine østers med cremet sabayonne, og skyl dem ned med champagne. Sådan får du hvem som helst til at spise østers

Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Det mest klassiske er at spise østers rå og med lidt citron eller med finthakket skalotteløg i lidt rødvinseddike.

Men man kan også gå en anden vej: Ved at tilberede østersene bliver de lidt mere faste, hvilket gør østers-oplevelsen nemmere for de skeptiske. Det giver også en variation til østers-entusiasterne.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+