Ikke kun til påske

Lammeragout kan spises på alle tider af året

Det er vores vaner, der bestemmer, hvad vi griber i supermarkedet. Prøv noget andet end det evige hakkekød. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Det er vores vaner, der bestemmer, hvad vi griber i supermarkedet. Prøv noget andet end det evige hakkekød. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Lam er andet end påskemad. Det er vaner, der afgør, hvad vi griber efter i køledisken, så bryd mønsteret og lad det hakkede oksekød ligge. Simreretter kræver robuste og seje kødstykker med bindevæv og fedt, som smelter under tilberedning og sikrer, at kødet ikke bliver tørt. Selv de sejeste udskæringer på lammet kræver kortere tilberedning end de tilsvarende udskæringer på en ko.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+