Imponér gæsterne med hjemmelavet påskefrokost

Start i god tid med at planlægge det store kolde bord

Er der noget bedre end et veldækket påskebord med en lille en til halsen? Nej, vel, og hjemmelavet smager bedst. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Er der noget bedre end et veldækket påskebord med en lille en til halsen? Nej, vel, og hjemmelavet smager bedst. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Du får travlt, hvis alle de danske frokost-klassikerne skal slås om pladsen på din påskedug. Heldigvis er mange danske frokostretter, eksempelvis sild og pickles, lette at konservere. Det skal vi drage fordel af og lave nogle af forberedelserne i god tid.

Samtidig kan vi udnytte, at der er nogle gengangere på frokostbordet: Mayonnaisen ser vi med æg og rejer, i flere salater og i karrysild.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+