Kendt bager-forretning igen angrebet af kakerlakker

Fødevarekontrollen har igen fundet kakerlakker hos Centerbageren i Taastrup Stationscenter

Så er den gal igen i den ret velbesøgte 'Centerbageren' i Taastrup Stationscenter.

I sidste uge afslørede Fødevarevarekontrollen kakerlakker i bageriet, og det er langt fra første gang, man finder disse smittebærende kryb i produktionslokalerne, så 'virksomheden politianmeldes', står der i en kontrolrapport.

Sejlivede kakerlakker: Derfor lever de videre, når du træder på dem

'På væg ved bageri, hvor der er røremaskiner og ovn, er der set levende kakerlakker. Det er Fødevarestyrelsens vurdering, at virksomheden ikke har truffet passende foranstaltninger til bekæmpelse af skadegørere,' afslører kontrolrapporten.

Fødevarekontrollens folk ringede straks til en skadedyrsbekæmper, som oplyste, at der sidst var blevet bekæmpet kakerlakker i bageriet i begyndelsen af december sidste år.

Det var der en grund til at gøre. For også i november 2016 fik Centerbageren kritik for kakerlakker, og det samme er sket tidligere.

Forleden undskyldte den tilstedeværende bager sig ifølge Fødevarekontrollen med, at han 'troede, at det var under kontrol og har ikke været opmærksom på, at der fortsat er kakerlakker.'

Ekstra Bladet ringer til ejeren af Centerbageren Nissar Ul Haq Nasir og spørger, hvornår han begynder at tage problemet seriøst.

Sådan undgår du kakerlakker og klamme hoteller på ferien

- Det gør vi allerede. Hver måned betaler vi en stort beløb for, at en professionel virksomhed skal sørge for at problemet ikke eksisterer. Folk kan roligt handle hos os. Problemet er løst, lover han.