Kirsebærtid er tærtetid

Skynd dig at bruge kirsebærrene, for sæsonen er så frygtelig kort

Spring på kirsebærrene nu, hvor de er her. Og vær advaret: Smagen sammen med en fed kagecreme som i denne tærteopskrift er fantastisk. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Spring på kirsebærrene nu, hvor de er her. Og vær advaret: Smagen sammen med en fed kagecreme som i denne tærteopskrift er fantastisk. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Gastronomi-fanatikere er på dette tidspunkt ved at sylte kirsebær til julemenuen. Den slags fremsyn og overskud kan man ikke kræve af nogen, men spis kirsebærrene, når de er her. Sæsonen for de danske kirsebær er så kort, så spring på dem.

Her er en tærte fyldt med kirsebær og hjemmelavet kagecreme. Du kan nøjes med kirsebær, men i så tilfælde skal du fordoble mængden af bær.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+