Annonce:

Klamt kød: Her er Danmarks værste slagtere

ALARM. De er skandaløse og farlige og bør lukkes, siger en fødevareekspert

'Kalve-, lamme- og oksekød ophængt i kølerummet (hos Halal Slagter, red.) har store plamager og belægninger af skimmel og mug, de er slimede, fedtede og mørke i farven', afslørede fødevarerkontrollen 15. december i fjor. Foto: Fødevarerstyrelsen
'Kalve-, lamme- og oksekød ophængt i kølerummet (hos Halal Slagter, red.) har store plamager og belægninger af skimmel og mug, de er slimede, fedtede og mørke i farven', afslørede fødevarerkontrollen 15. december i fjor. Foto: Fødevarerstyrelsen
Annonce:
Ekstra Bladet

Sprællende, sultne maddiker, spyfluer, slimede og pilrådne dyrekroppe, cigaretskod, en ulidelig stank og en overhængende risiko for smitte med farlige bakterier som listeria og salmonella.

Ekstra Bladets maddetektiv kan i dag afsløre, at en lille gruppe slagtere i Aarhus og København er så ligeglade med alle hygiejne-reglerne, at deres kød er til fare for kundernes sikkerhed.

Ubegrænset adgang med Ekstra Bladet+
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Ingen binding. Opsig, når du vil.
Abonnent? Log ind
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: