Klamt kød: Her er Danmarks værste slagtere

ALARM. De er skandaløse og farlige og bør lukkes, siger en fødevareekspert

'Kalve-, lamme- og oksekød ophængt i kølerummet (hos Halal Slagter, red.) har store plamager og belægninger af skimmel og mug, de er slimede, fedtede og mørke i farven', afslørede fødevarerkontrollen 15. december i fjor. Foto: Fødevarerstyrelsen
'Kalve-, lamme- og oksekød ophængt i kølerummet (hos Halal Slagter, red.) har store plamager og belægninger af skimmel og mug, de er slimede, fedtede og mørke i farven', afslørede fødevarerkontrollen 15. december i fjor. Foto: Fødevarerstyrelsen
For abonnenter

Sprællende, sultne maddiker, spyfluer, slimede og pilrådne dyrekroppe, cigaretskod, en ulidelig stank og en overhængende risiko for smitte med farlige bakterier som listeria og salmonella.

Læs videre med
Ekstra Bladet+

For kun79 kr./md.

Ingen binding: Opsig når du vil.