Klassiske kødboller: Sådan bliver de ekstra gode

Mad med få ingredienser holder prisen nede, men stiller krav til kokken

Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

En måde at holde udgifter og madspild nede på er at købe færre forskellige råvarer. Ved at kokkerere med få ting er det nemmere at bruge op af det, du har købt. Du undgår at have halve, slatne grøntsager i køleskabet og dyre, mærkelige ingredienser, som ender deres dage i bunden af skuffen.

Når en ret indeholder få ingredienser, er der færre smage til at fylde munden, og så bliver det endnu vigtigere, at retten bliver smagt til.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+