Kom dit køkkenaffald i gryden

Når du laver suppe er det oplagt at bruge alle dele af grøntsagerne

En god suppe har koncentreret smag af alle de forskellige emner, du har puttet i gryden. Her er det kylling og grøntsager. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
En god suppe har koncentreret smag af alle de forskellige emner, du har puttet i gryden. Her er det kylling og grøntsager. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Brug rub og stub når du laver suppe, gør det for klimaet, for økonomien eller bare fordi det er dumt at smide smag i skraldespanden.

Porretoppe smager af porre, gulerodsskræller smager af gulerod og persillestilke smager af persille. Så smid alt madaffaldet i en gryde sammen med nogle aromater, f.eks.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+