Koteletter med pandesovs uden fløde

Smagen sidder på panden, men du behøver ikke fløde til at koge den af

Koteletter i sovs med citron - og uden en dråbe fløde i sovsen. Prøv selv, hvor godt det kan smage. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Koteletter i sovs med citron - og uden en dråbe fløde i sovsen. Prøv selv, hvor godt det kan smage. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Umami er smagen af stegt kød, det er den femte grundsmag sammen med salt, sødt, surt og bittert.

En sovs, der er rig på umami, er altid et hit, fordi det er en smag, som fylder munden.

Når du steger kød, får kødet en kraftigere smag på grund af stegeskorpen, men heldigvis er der masser af kødsaft, som bliver siddende på panden.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+