Lækker sylte til julebordet

Køb et helt grisehoved – eller gør det nemmere for dig selv og brug svineskank

Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Tanken om at bruge alt på grisen er smuk, og hvis du har en gryde, der er stor nok, kan du gå all in og lave sylte på et helt grisehoved.

Alternativet er at bruge svineskank, fordi der er meget svær på skanken. Sværene indeholder masser af kollagen, som smelter ud i suppen under kogning. Det er kollagen, som stivner og gør den skærefast, når sylten køles ned.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+