Lækkert lam med en minimal arbejdsindsats

Sæt alt i ovnen, og slap af, til maden er klar

En lammekølle skal have tid, kærlighed og fodres godt med hvidløg og rosmarin. Så får du til gengæld et yderst velsmagende stykke kød. God påske! Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
En lammekølle skal have tid, kærlighed og fodres godt med hvidløg og rosmarin. Så får du til gengæld et yderst velsmagende stykke kød. God påske! Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

En steg er nem at lave. Det eneste, det kræver, er et stegetermometer og hviletid.

De mest kendte udskæringer på lammet er boven, køllen og ryggen. Boven er billig og et perfekt stykke kød til gryderetter og braisering.

Ryggen er noget dyrere, men kræver ikke meget tilberedning, og køllen ligger midt imellem.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+