Lammeryg med krydderrasp

Perfekt til påskebordet: Retten, der ser langt sværere ud, end den er

Lammekronen er en af de fineste udskæringer på et lam og denne tilberedning med krydderurter giver en helt fantastisk smag. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Lammekronen er en af de fineste udskæringer på et lam og denne tilberedning med krydderurter giver en helt fantastisk smag. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Det lyder sværere, end det er, men bare rolig: Krydderraspen laver foodprocessoren for dig, så du kan koncentrere dig om at lave kødet.

Lammekrone er et magert stykke kød, som helst skal tilberedes medium eller som minimum rosa, så det ikke bliver tørt. Brug derfor et stegetermometer for at tjekke kødet – det giver et resultat, du kan være sikker på.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind
Fiduskunst og magistervrøvl