Madklumme: Lille indsats – stor effekt

Kyllingeleverparfait lyder højgastronomisk, men er både billigt, nemt og hurtigt at lave

Kyllingelever har en finere og mere delikat smag end svineleveren, som vi bruger til leverpostej. Den er velsmagende og nem at lave. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Kyllingelever har en finere og mere delikat smag end svineleveren, som vi bruger til leverpostej. Den er velsmagende og nem at lave. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Der skal ikke meget til at lave en kyllingeleverparfait og nogle syltede løg, men det er en forret eller frokostret, som med garanti imponerer dine gæster.

Kyllingelever har en finere og mere delikat smag end svineleveren, som vi bruger til leverpostej. Når den varme kyllingelever bliver blendet og sigtet, ender du med en helt glat og smørbar leverparfait.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+