Annonce:

Her er den bedste barbecuesovs

To varianter 'rev røvhullet ud', mens andre smagte af ketchup. Ekstra Bladets to madanmeldere, kokken Casper Sobczyk og vært Joy Fryd, smager på seks forskellige

Annonce:
Følg EB anbefaler
Ekstra Bladet

Kendiskokken Casper Sobczyk, der er kendt for 'smørbøffen', er sammen med Joy Fryd, der er født med almindelige smagsløg, gået sammen for at finde Danmarks bedste barbecuesovs.

Men det var ikke en udelt god oplevelse. Faktisk gav de to dommere meget få stjerner i dette afsnit.

Flere af varianterne skuffede de to smagsdommere så fælt, at de ikke engang kunne få én stjerne.

Ubegrænset adgang med Ekstra Bladet+
Ekstra Bladet
29 kr./1. md.
Abonnementet fortsætter herefter til 79 kr./md.
Abonnent? Log ind
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: