Majs-suppe med bacon og grønt

Lad tilberedningstiden arbejde for dig og ikke mod dig

Årstiden er til majs-suppe. Den kan fungere som forret, men også som en solid frokost, når den serveres med brød til. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Årstiden er til majs-suppe. Den kan fungere som forret, men også som en solid frokost, når den serveres med brød til. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Effektivitet i køkkenet handler om at udnytte den naturlige ventetid, der opstår. Nogle ting kræver fuld bevågenhed og omsorg, ligesom når man laver risotto. Men for det meste kan man vende ryggen til gryden uden konsekvenser.

Det handler ikke om at sætte blusset på maksimum for at få aftensmaden hurtigt færdig.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+